ZuperBrazi de la ZuperEroi

În fiecare an campania Asociației ZeroCO2 de Crăciun salvează brazii de topoare!

Putem păstra tradițiile de Crăciun fără a afecta bucuriile sărbătorilor de iarnă sau brazii tineri din pădurile noastre. În fiecare an postăm pe pagina noastră de Facebook regulamentul campaniei. De asemenea tot acolo puteți găsi și pozele cu ZuperBraduții participanți din ultimii doi ani.

Știați că?

Unui brăduţ îi trebuie aproximativ 12 ani pentru a putea fi considerat „tocmai bun de pus în casă de Crăciun”, adică la înălţimea de 1,80 – 2 metri. Tăierea unui brad durează un minut, dar ca să ajungă la maturitate, bradului îi sunt necesari 60-80 de ani. Un hectar de pădure de conifere captează anual 50 tone de dioxid de carbon şi eliberează, în acelaşi timp, 25-30 tone de oxigen.

Cum poți participa?

Alătură-te și tu campaniei pe care o lansăm în fiecare an în luna decembrie și decorează-ți casa cu un brad ecologic. Lasă-te inspirat de postările noastre și crează-ți propriul Zuper Brad.

Recompense

Fiecare ZuperErou participant la campanie va primi în primavara următorului an un copac Oxytree cadou, pe care îl poate planta în gradina proprie, sau îl poate planta împreună cu noi într-un parc din țară sau București, în cadrul proiectului “Plantează Oxigen”.

Avem nevoie de ajutorul tău!

Pentru a atinge un număr mai mare de beneficiari, sau pentru a putea oferi și mai multe recompense ZuperEroilor noștri, avem nevoie de sprijin. Dacă ești o companie dornică să promoveze protecția mediului și să susțină o campanie de CSR cu un impact pozitiv asupra mediului și asupra informării populației, asteptăm să ne scrii aici.

Parteneri

În anul 2016, 360HUB s-a aliat cu Asociația ZeroCO2 pentru a încuraja oamenii să-și dezvolte creativitatea.

Testimonial:
Așa cum v-am obișnuit, ne dorim să inspirăm tinerii și nu numai să iasă din zona lor de confort și să-și urmeze visele. Am pus bazele unei comunități de oameni muncitori și visători care cunosc cheia unui viitor frumos. Un mediu în care ne putem dezvolta și crește sustenabil pentru a ne bucura cât mai mult de fructele muncii noastre.

Astfel, o natură sănătoasă și un mediu înconjurător îngrijit ne dau putere pentru a atinge acel viitor fericit. Am ales să susținem campania #ZuperBrad pentru că avem încredere în tinerii din România și dorim să le oferim un spațiu în care să-și exploreze tot potențialul. Azi un brad, mâine un brad, poimâine o întreagă pădure. Alexandru Alexe, Co-Fondator 360 HUB