Cei care s-au alăturat programului ZeroCO2!

„Companiile se dezvoltă numai atunci când mediul în care activează, se dezvoltă și el.”
(ONU – Raport Global de Sustenabilitate Corporativă 2013).

"Carbon neutralitatea va fi importantă în toate segmentele pieței în următorii ani, dar mai ales în industria auto – nu numai din cauza reglementărilor internaționale așteptate, dar și din cauza nevoilor consumatorilor. Cine recunoaște acest lucru și face pasul necesar, capătă un avantaj competitiv. Responsabilitatea față de mediul înconjurător înseamnă un beneficiu financiar."

www.opel.hu

"La început ne-am gândit că aceasta ar putea fi direcția cea mai bună. Totuși, în doar o perioadă scurtă de timp, cum am început să comunicăm carbon neutralitatea noastră, aproape imediat totul a luat-o razna! Clienții au inundat birourile noastre. Clienți vechi și noi. Nu ne-am dat seama atunci că responsabilitatea față de mediu este atât de puternică. 365 de zile pe an, non-stop literalmente!"

www.zoldautoszerviz.hu

"În cazul nostru, certificatul ZeroCO2 înseamnă un beneficiu de afacere tangibil, în acest moment! Nu mai este un lucru rar pentru companiile mari să contracteze antreprenori conștienți ecologic. Fiind carbon neutri, putem satisface cu ușurință această condiție în fiecare an. Prin urmare, certificatul ZeroCO2 ne este important din perspectivă de mediu, dar și de afacere."

www.netpeople.hu

"Ideea de sustenabilitate este extrem de importantă pentru noi. Suntem implicați activ în răspândirea gândirii ecologice prin intermediul site-ului nostru Klímablog (Blog de climă), prin organizarea anuală a Summit-ului de Sustenabilitate din Ungaria și recunoscând companiile etice cu Premiul de Etică în Afaceri. Suntem încântați să profităm de oportunitatea de a transforma site-ul nostru într-o operațiune carbon neutră."

www.piacesprofit.hu

Contact

Vă interesează programul? Cereți o ofertă și colegii noștri vă vor contacta în termen de 48 de ore!

Asociatia ZeroCO2
Str.Economu Cezarescu nr.1-9,et.1,ap.5