Vrei să-ţi petreci timpul liber într-o echipă de oameni tineri şi voioşi? Vrei să te plimbi cu noi în căutarea de spaţii verzi? Sau vrei doar să participi la activităţile noastre de protecţia mediului?

Dacă da, noi te primim cu braţele deschise şi abia aşteptăm să te cunoaştem. Trebuie doar să completezi formularul de pe pagina de contact şi noi te vom suna.

Dacă eşti o persoană ocupată, însă preocupată de mediul înconjurător, poţi fi voluntarul nostru facebook-ist. Trebuie mai întâi să ne dai like, iar apoi să share-uieşti ce ţi se pare interesant pe pagina noastră. Dacă eşti perseverent, vei primi şi o recompensă.

Avantajele voluntariatului

   • Contribui la crearea unui mediu curat și sustenabil
   • Poți sprijini programe ecologice care au un efect pozitiv asupra mediului
   • Muncești într-o echipă unită și deschisă către noi provocări
   • Îți poți dezvolta aptitudini noi
   • Vei primi o diplomă de participare la activitățile noastre.

Ce spun voluntarii noștri

Iubesc copacii si ma bucur ca pot sa-i ajut sa traiasca mai mult. Vreau sa plantez cat mai multi si sa evolueze odata cu mine.
Roxana
Nu am foarte mult timp liber, insa, atat cat este, prefer sa-l petrec in natura. Vreau sa ajut si sa protejez mediul inconjurator.
Sorin
Am inceput de curand voluntariatul si deja ma simt ca acasa. Ma regasesc in valorile Asociatiei si sper sa existe pentru mult timp de aici incolo.
Andra