„CHEP 3 ani în România”
-eveniment aniversar carbon neutru-

În 2015 am compensat amprenta de carbon a unui eveniment organizat de către CHEP România, companie sustenabilă de distribuire de paleți.

Asociația ZeroCO2 salută inițiativa CHEP România de a promova responsabilitatea față de mediu atât în modelul de business, cât și în organizarea evenimentelor companiei.

Cu ocazia aniversării a 3 ani în România, CHEP dorește să comunice partenerilor săi că devotamentul față de protecția mediului nu este doar o strategie de comunicare, ci face parte din valorile esențiale ale companiei. Fiecare participant la eveniment a primit din partea CHEP câte un copăcel Oxytree, iar amprenta de carbon a evenimentului a fost compensată.

În urma compensării amprentei, CHEP Romania a primit un certificat de carbon neutralitate, care atestă numărul de credite retrase, codul unic de înregistrare al acestora, precum și denumirea proiectului verde susținut.

Rezultatele proiectului

În ceea ce privește rezultatele proiectul “Eveniment carbon-neutru” prin compensarea amprentei de carbon a evenimentului aniversar, am retras de pe piață 5 credite de carbon (au fost compensate 5 tone de CO2) și astfel am contribuit la susținerea unui proiect de energie verde. Beneficiarii sunt deținătorii proiectului verde care a generat certificatele de carbon și participanții care au aflat de evenimentul carbon-neutru.

Compensarea amprentei de carbon este un proces transparent, care asigură susținerea și dezvoltarea proiectelor verzi din toată lumea!